Over ons

FLEXSPORT

Sporten zit in ons bloed. We zijn er mee opgegroeid. Vroeger hebben we al veel aan duursport gedaan, namelijk: schaatsen en wielrennen. Hierbij werden we vaak uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Zowel fysiek als mentaal had dit een erg positief effect op onze levensstijl.

Een aantal jaren later maakten we kennis met de sportschool. Fitness werd een uitlaatklep om even uit het dagelijks leven te stappen. Op den duur namen we de sport meer serieus en gingen we doelen stellen. Op het moment dat deze doelen behaald werden, gaf dit ons veel voldoening. Hierdoor hebben wij veel liefde en passie voor kracht- en conditiesport ontwikkeld. Deze passie willen wij graag op onze leden overbrengen.

Warming up Flexsport

Nick

Hoi! Mijn naam is Nick Schaap. Van jongs af aan heb ik altijd al affiniteit met sporten gehad; begonnen met voetbal, later aan langebaanschaatsen en wielrennen gedaan. Na een stage in de sportschool, werd ik steeds meer geïnteresseerd in krachttraining. Hier ontwikkelde ik steeds meer mijn passie in zodra ik merkte dat mijn lichaam positieve veranderingen ondervond. Met FLEXSPORT wil ik graag mijn passie delen met anderen en mensen overtuigen dat sporten echt leuk is.

Daan

Hoi! Mijn naam is Daan Schaap. Vroeger begonnen met schaatsen, nu lid van de sportschool. Ik vind het erg leuk om kracht -en conditietrainingen uit te oefenen. Hierbij let ik op de juiste houding en uitvoering voor het beste resultaat. Zodra ik ook daadwerkelijk een positief resultaat bemerk, word ik hier erg blij van. Dit wil ik graag overbrengen op de leden van FLEXSPORT. Ik mag graag iemand begeleiden in het sporten om eventuele doelen te bereiken.

Flexibel trainen vinden we belangrijk bij FLEXSPORT

30+

Fitte klanten

50+

Groepstrainingen in 2023

1+

Bedrijven aangesloten

Sporten bij FLEXSPORT?

Sluit je gerust een keer aan bij een bestaande Small Group Training en train mee op de beschikbare dagen.

Adres
Rietkamp 1
8266KE Kampen

KVK: 88057534