Small group training

Gemotiveerd trainen binnen een kleine groep

Wat is Small Group Training?

Onze Small Group Training bestaat uit maximaal 15 personen. Met twee coaches per training is het mogelijk om iedereen persoonlijke begeleiding te kunnen bieden. Hierbij helpen wij je met de juiste houding, de juiste techniek en de juiste uitvoering bij een oefening.

Tijdens de training zal er rekening worden gehouden met de verschillende niveaus en eventuele beperkingen van deelnemers. Je zult een serie van verschillende oefeningen uitvoeren. Deze kunnen gericht zijn op conditie- en krachttraining, flexibiliteit en stabiliteit.

Heb je de behoefte om een keer mee te trainen? Sluit je gerust een keer aan bij een groep en train mee op de beschikbare dagen.

Small Group Training Flexsport

Waarom Small Group Training?

Small Group Training brengt een aantal voordelen met zich mee ten opzichte van andere vormen van functioneel trainen. Er zijn een aantal redenen waarom onze Small Group Training zo interessant is:

Door in groepsverband te trainen, motiveer je elkaar

Je ontvangt persoonlijke begeleiding tijdens de training

Afwisselende trainingen; geen één is hetzelfde

Voor zowel beginners als gevorderden is het geschikt voor elk niveau

Gemotiveerd trainen binnen een kleine groep

Small Group Training bij FLEXSPORT

De trainingen bij FLEXSPORT zijn bijna altijd verschillend van elkaar. Bijna nooit dezelfde training. Op die manier zorgen we ervoor dat de motivatie en nieuwsgierigheid voor onze trainingen hoog blijft.

Wel zijn onze trainingen vaak ingericht op een ‘Tabata-training’. Hierbij is het de bedoeling dat een oefening voor 40 seconden intensief wordt uitgevoerd om vervolgens 20 seconden rust te nemen. Die cyclus herhalen we een aantal keer waardoor er een zeer intensieve training ontstaat.

Trainingen

Per week zijn er twee blokken waarin wij onze trainingen aanbieden. Zie hieronder het weekrooster:

Maandag | 19:15-20:00 & 20:15-21:00
Donderdag | 19:15-20:00 & 20:15-21:00

Tarieven

Zie hier de tarieven

Eigen groep?

Heb je zelf vrienden, collega’s, familie overgehaald om bij ons te komen sporten en hiermee jouw eigen groep samengesteld? Meld je dan aan voor jezelf of jouw samengestelde groep.

Adres
Rietkamp 1
8266KE Kampen

KVK: 88057534